Huwelijksfeest

Bij Mansion Hotel Bos & Ven maakt u van uw huwelijksdag een onvergetelijke dag! Wij vinden dat uw huwelijk perfect moet zijn en dat deze dag moet verlopen op de manier die u graag wenst. Mansion Hotel Bos & Ven bespreekt graag samen met u de wensen. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van uw mooiste dag. En daarom staan we klaar om het bruidspaar zoveel mogelijk uit handen te nemen. Huwelijksvoltrekking, receptie, diner…alles is mogelijk.

Mansion Hotel Bos & Ven is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat u ook de huwelijksvoltrekking bij ons kunt laten plaatsvinden in een van onze sfeervolle zalen of buiten op ons prachtige tuinterras.  

Culinair gezien zal het de gasten aan niets ontbreken. Onze keuken is beroemd tot ver in de omgeving. Chefkok Bert Gravestein en zijn team bereiden met veel liefde en enthousiasme een bruiloftsdiner van hoog niveau. Ook van de bruidstaart en de receptie maken we iets heel bijzonders. Ons keukenteam maakt van elk hapje een genot. Een groot bruiloftsdiner of een informeel walking dinner: u kunt altijd rekenen op perfecte service en een hoog culinair niveau. De wijnen komen natuurlijk uit onze rijk gesorteerde wijnkelder.

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding. Neem contact op met onze bruiloftsmanager via de reserveringsafdeling of via telefoonnummer 013 5288856.